Zaal 401, Sectie 2, Bld 25, Keyuanxi-Industrieterrein, Nanshan-District, Shenzhen-Stad GD, China
Van goede kwaliteit De Uitrusting van de de Fragmentatietest van spermadna voor verkoop
Grote producten met beste kwaliteit en goede prijs. De dienst is ook zeer goed.

—— BIOMEDIC wetenschap Materiële JSC

Ik ben online Chatten Nu

BRED Life Science Technology Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc. BRED Life Science Technology Inc.
receptie ontvangstgebied Eermuur Werkruimte Meeting Room laboratorium Laboratorium voor R&D Opleiding van het Klantenserviceteam Productie-afdeling Koude Opslag

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GEKWEEKT
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 50% - 60%

Alle producten binnen ons bedrijf zijn als volgt gecategoriseerd in de 6 merken:

 

MaleFree- een reeks producten voor spermainzameling

Vele innovatieve technologieën worden toegepast op de producten die de humanistische zorg voor mannelijke patiënten opnemen. De producten zijn geschikt voor vele diverse die methodes voor spermainzameling worden gebruikt, en waarborgen de betrouwbaarheid van gegevens voor de evaluatie en de analyse van sperma. Het succestarief van zwangerschap kan worden verbeterd door deze producten in de implementatie van bijgestane reproductieve technologie te gebruiken.

 

SemenAssay- een reeks kenmerkende uitrustingen voor biochemische en immunologische analyse voor sperma

 

SemenAssay is een revolutionaire innovatie op basis van traditionele technologieën, na de Wereldgezondheidsorganisatienormen en de normen om de tendens te ontmoeten van automatisering en het testen in partij. SemenAssay niet alleen vermindert de intensiteit van het experimentele werk, maar ook verzekert de nauwkeurigheid en de herhaalbaarheid van de resultaten.

 

FertiMedium- een reeks producten voor reproductieve media

 

Door middel van vergaderings ontwikkelingsvereisten in vitro van gametes en zygotes in verschillende het levensstadia en het oplossen van de problemen van lage terugwinning en hoge schade in het klinische proces voor het geoptimaliseerde sperma, zal FertiMedium- de mogelijkheid van zwangerschap in bijgestane reproductieve technologie verbeteren.

 

BreDevice- een reeks laboratoriumvoorraden en materiaal

 

Van de apparaten, verbruiksgoederen aan het laboratoriummateriaal, behandelt de lijn van de BreDeviceTM-producten de gehele waaier van reproductieve medische experimenten. Zij kunnen niet alleen onze producten steunen in laboratorium het testen, maar ook aan de behoeften van diverse KUNSTcentra voldoen om een gestandaardiseerd laboratorium voor reproductieve geneeskunde te vestigen.

 

SpermFunc- een reeks kenmerkende uitrustingen voor de analyse van de spermafunctie

 

Het eerste product van de wereld die de tests van de spermafunctie universeel door de WGO-Laboratoriumhandboek moeten voor het onderzoek van sperma en sperma-cervicale die slijminteractie (4de Uitgave) zijn en toe te laten worden toegepast om directe op bewijsmateriaal-gebaseerde gegevens in de implementatie van bijgestane reproductieve technologie te verstrekken.

 

SerumAssay- een reeks kenmerkende uitrustingen voor serumanalyse

 

Een reeks kenmerkende producten wordt ontworpen voor serumtellers en genetische tellers om aan de klinische diagnoseeis ten aanzien van spermatogenic functie in spermary, ovariale reservefunctie, endocriene tekorten, en immune onvruchtbaarheid etc. te voldoen.

Wij streven een betrouwbare partner met de reproductieve medische specialisten te worden ernaar!

Wij streven een pionier en een vernieuwer van relevante technologieën in reproductieve geneeskunde te worden ernaar!  

Wij streven een leverancier te worden ernaar om de beste oplossingen en de producten voor het klinische laboratorium in reproductieve geneeskunde te verstrekken!

Contactgegevens
BRED Life Science Technology Inc.

Tel.: 86-755-26656878

Fax: 86-0755-86930093

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)